Vacature:

woonondersteuner

(weekend- en oproepkracht)

We zoeken op korte termijn een medewerker die op zaterdag beschikbaar is. Daarnaast kan je door de week bij ziekte van medewerkers en bij extra drukte of klussen opgeroepen worden. De diensten door de week waarop we je kunnen inzetten zijn meestal van 15-20 uur maar ook vroeger op de dag kunnen we je inzet vragen. De dienst op zaterdag is van 14-19 uur.

Bij aanvang gaat het om ongeveer 3 zaterdagen per maand en afhankelijk van de drukte en ziekte zijn er nog extra werkmomenten door de week. Nachtdiensten komen voor als de gezinshuisouders vakantie hebben en horen bij het werk. Dit komt helemaal niet vaak voor, maar het is wel belangrijk dat je dan beschikbaar bent.

We schatten in dat er rond de 35 uren per maand gewerkt kan worden, dat is gemiddeld 2 diensten per week. Dit kan minder zijn, maar zal ook meer kunnen worden.

We zoeken iemand die flexibel beschikbaar is en ervaring heeft in het omgaan met jong volwassenen en jonge kinderen (0-4). Onze bewoners zijn mensen voor wie het leven niet makkelijk en vanzelf verloopt. De dingen die hier soms gebeuren en waar je mee te maken krijgt zijn vaak ook ingewikkeld.

Het hebben van een stabiele, rustige persoonlijkheid, veel energie en kunnen multitasken is een pre. Een opleiding, liefst in de zorg, op minimaal MBO 4 niveau is een eis. Je ontvangt een passend salaris.

We bieden een oproepcontract aan voor de duur van 6 maanden. Als het van beide kanten goed en prettig samenwerken is bespreken we of een verlenging of vaste aanstelling mogelijk is. Je komt te werken in een fijne werkomgeving, in een klein team met een bijzondere en mooie doelgroep. Je werkt (na een inwerkperiode) zelfstandig. Vaak zijn gezinshuisouders wel aanwezig.

Je taken als woonondersteuner zijn:

Bewoners stimuleren en motiveren bij het werken aan hun doelen. Ondersteunen van jonge ouder(s) door bijvoorbeeld opvoedingstaken of huishouden samen te doen of voor te doen. Je helpt lastige situaties op te lossen. Je werkt actief mee aan een prettige woonplek.

Bellen over deze vacature kan naar Gerwin: 06 3946 1440
Eventuele reacties versturen voor vrijdag 10 november 2023 naar gerwin@driestroomhuiskien.nl