Vacature: woonondersteuner (oproepkracht)

Vanwege ziekte en het stoppen van een oproepmedewerker zoeken we op korte termijn (liefst z.s.m.) een nieuwe oproepkracht. De diensten waarop we je kunnen inzetten zijn van 15-20 uur (waarschijnlijk woe en vrij) en met regelmaat op zaterdag van 14-19 uur. Daarnaast kan je worden ingezet bij extra diensten of vervanging. Bij aanvang gaat het om ongeveer 2 tot 3 diensten per week van elk 5 uur. Nachtdiensten komen voor als de gezinshuisouders vakantie hebben en horen bij het werk. Dit komt helemaal niet vaak voor, maar het is wel belangrijk dat je dan beschikbaar bent.

We zoeken iemand die flexibel is en ervaring heeft in het omgaan met jong volwassenen en jonge kinderen (0-3). Onze bewoners zijn mensen voor wie het leven niet makkelijk en vanzelf verloopt. De dingen die hier soms gebeuren en waar je mee te maken krijgt zijn vaak ook ingewikkeld. Het hebben van een stabiele, rustige persoonlijkheid, veel energie en kunnen multitasken is een pre. Een opleiding, liefst in de zorg, op minimaal MBO 4 niveau is een eis. Je ontvangt een passend salaris.

We bieden een oproepcontract aan voor de duur van 6 maanden. Als het van beide kanten goed en prettig samenwerken is bespreken we of een verlenging of vaste aanstelling mogelijk is. Het is uiteraard prima als er nog een andere werkgever is, mits je in behoorlijke mate flexibel inzetbaar bent. Je komt te werken in een fijne werkomgeving, in een klein team met een bijzondere en mooie doelgroep. Je werkt (na een inwerkperiode) zelfstandig. Vaak zijn gezinshuisouders wel aanwezig.

Je taken als woonondersteuner zijn

  • Bewoners stimuleren en motiveren bij het werken aan hun doelen.
  • Ondersteunen van jonge ouder(s) door bijvoorbeeld opvoedingstaken of huishouden samen te doen of voor te doen.
  • Je helpt lastige situaties op te lossen.
  • Je werkt actief mee aan een prettige woonplek.

Bellen over deze vacature kan naar Gerwin: 06 3946 1440
Eventuele reacties versturen voor 12 december 2022 naar gerwin@driestroomhuiskien.nl