Gezocht:

woonondersteuner

We zoeken vanaf juni een medewerker die op zaterdag (14-19 uur) en op de woensdagmiddag (15-20 uur) beschikbaar is. Daarnaast kan je door de week bij ziekte van medewerkers en bij extra drukte of klussen het verzoek krijgen om extra te komen werken.

De diensten door de week waarop we je kunnen inzetten zijn meestal van 15-20 uur maar ook vroeger op de dag kunnen we je inzet vragen. Nachtdiensten komen voor als de gezinshuisouders vakantie hebben en horen bij het werk. Dit komt helemaal niet vaak voor, maar het is wel belangrijk dat je daarvoor beschikbaar bent. Op dit moment staat er een vakantieweek van gezinshuisouders gepland van 15 tot en met 22 juni.

We schatten in dat er rond de 40 uren per maand gewerkt kan worden, dat is gemiddeld 2 diensten per week. Dit kan minder zijn, maar zal ook meer kunnen worden.

We zoeken iemand die, naast de geplande momenten, flexibel beschikbaar is en ervaring heeft in het omgaan met jong volwassenen en jonge kinderen (0-4). Onze bewoners zijn mensen voor wie het leven niet makkelijk en vanzelf verloopt. De dingen die hier soms gebeuren en waar je mee te maken krijgt zijn vaak ook ingewikkeld. Het hebben van een stabiele, rustige persoonlijkheid, veel energie en kunnen multitasken is een pre. Een opleiding, in de zorg, op minimaal MBO 4 niveau is een eis. Je ontvangt een passend salaris (CAO gehandicaptenzorg).

We gaan een contract aanbieden dat passend is bij jou mogelijkheden en onze gezamenlijke wensen. Bij een goede en prettig samenwerking van beide kanten, is een vaste aanstelling mogelijk. Je komt te werken in een fijne werkomgeving, in een klein team met een bijzondere en mooie doelgroep. Je werkt (na een inwerkperiode) zelfstandig. Vaak zijn gezinshuisouders wel aanwezig.

Je taken als woonondersteuner zijn:
Bewoners stimuleren en motiveren bij het werken aan hun doelen. Ondersteunen van jonge ouder(s) door bijvoorbeeld opvoedingstaken of huishouden samen te doen of voor te doen. Je helpt lastige situaties op te lossen. Je werkt actief mee aan een prettige woonplek.

Bellen over deze vacature kan naar Gerwin: 06 3946 1440
Eventuele reacties versturen voor dinsdag 2 april naar gerwin@driestroomhuiskien.nl